Izmir Meteor Düştü : Izmir De Meteor Dustu Iddiasi Ortaligi Karisti Ilk Aciklama Manisa Dan Geldi Yeni Safak - 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük i̇zmir'e meteor düştü iddiası sosyal medyayı karıştırdı.

Izmir Meteor Düştü : Izmir De Meteor Dustu Iddiasi Ortaligi Karisti Ilk Aciklama Manisa Dan Geldi Yeni Safak - 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük i̇zmir'e meteor düştü iddiası sosyal medyayı karıştırdı.. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Meteor düşmesi sonucu ne olur? İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor.

31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük i̇zmir'e meteor düştü iddiası sosyal medyayı karıştırdı. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı ile ilgili.

J3iom4z7xwz99m
J3iom4z7xwz99m from www.haberekspres.com.tr
İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. Son dakika egeye meteor mu düştü? Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü?

Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü?

Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. 28.09.2007 22:41 | son güncelleme: İşte manisa'daki meteor düştü iddiaları ile ilgili ayrıntılar. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor.

Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Meteor düşmesi sonucu ne olur? İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

Gbch6 N0di Kjm
Gbch6 N0di Kjm from i.haberglobal.com.tr
Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor. İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi.

Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi.

İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin. 31 temmuz tarihinde meteor düştü iddiası yalan çıktı ve şubat 2021 tarihine ait olduğu tespit edildi. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. 28.09.2007 22:41 | son güncelleme: Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi.

Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü?

6gcpqvvbed9lrm
6gcpqvvbed9lrm from i.haber3.com
Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. İşte manisa'daki meteor düştü iddiaları ile ilgili ayrıntılar.

İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken.

İşte manisa'daki meteor düştü iddiaları ile ilgili ayrıntılar. Hasan ali dal, 'i̇zmir ve çevresine düşen meteorun görüntüsü' notuyla paylaşılan videolarla ilgili geçtiğimiz gece saat 01:54 civarında i̇zmir'de gökyüzünde video kaydı yapılan olay bir meteor olayıdır. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı.

Posting Komentar

0 Komentar